spacer
 

 

Meditation och yoga
En inbjudan att komma i kontakt med din kropp, inre glädje och frid!

Söndag 10 april     

Meditations- och yogadagen innehåller yoga-pass samt olika stilla och aktiva meditationer som ger en möjlighet att utforska och lära känna vår kropp och vår inre värld. Innan vi kan få tillgång till vår inre stillhet, tystnad och medvetenhet måste vi släppa taget om våra mentala och fysiska spänningar. Meditationerna vi använder är vetenskapligt utformade över lång tid för att ge oss just den möjligheten; att slappna av och rikta vår uppmärksamhet inåt. De innehåller t.ex "humming", andning eller dans för att förbereda oss för de stilla delarna av meditationerna. Meditation betyder "att bevittna" och är en metodik för att nå mer uppmärksamhet och medvetenhet. I vissa sammanhang kallas det också för "mindfulness". Yoga är ett fint sätt att komma i kontakt med kroppen och yoga-passen den här dagen är särskilt utformade att passa bra ihop med meditationerna.

Programmet för dagen är lättsamt och kravlöst. Det är en inbjudan att komma i kontakt med din kropp, inre glädje och frid. Vi som leder yoga-passen och meditationerna är certifierade instruktörer och har lång erfarenhet av yoga och meditation i olika former. Det behövs inga förkunskaper.

Se nedan för information om tider, plats, anmälan, betalning, kontaktuppgifter mm.

Sprid gärna denna inbjudan till andra som du tror kan vara intresserade.

För frågor och mer information maila gärna!

Hjärtligt välkommen!

Vandana och Johan Praful

Meditation och yoga  -  söndag 10/4

Innehåll: Yoga samt stilla och aktiva meditationer ledda av certifierade instruktörer. Gott om pauser att integrera upplevelserna.

Tider: sönd 10:e april, kl 09.00 - 17.30, lunch ca kl 12.15-13.15

Plats: Nya Fridhem, Lindhagensgatan 53 (Obs adressen!), Stockholm
Pris: 600:- + moms, totalt 750:-. Insättes på bankgiro 5964-5416. Ange ditt namn samt koden "MEDYOG APR" i meddelande-texten.

Anmälan:via epost till ayurvandana@yahoo.com samt inbetald kursavgift.

Kursbekräftelse: Skickas ut efter inbetald kursavgift.

Deltagarantal: max 20

Förkunskapskrav:-

Kursledare: Vandana och Johan Praful

Mer information: Vandana Jain, 0704-258556, ayurvandana@yahoo.com
 

curved corners
spacer